Wissermotoren voor

Stel een Aflopende Directie in

Wissermotoren voor

De ruitenwissermotoren zijn elektrische motortjes die ervoor zorgt dat de ruitenwissers op de voor- en achterruit in beweging worden gezet. De ruitenwisser motor kan bediend worden door één van de hendels aan het stuur van de auto. De ruitenwissermotor is tevens het auto-onderdeel dat de ruitenwisservloeistof uit het reservoir via de sproeiers op uw voor- of achterruit sproeit. Ruitenwissermotoren vindt u in onze online webshop. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met Estate-Services, wij helpen u en uw Volvo graag vooruit.

 1. Ruitenwissermotor 140 240 260 voorzijde

  Ruitenwissermotor 140 240 260 voorzijde

  Art.nummer:271863-S
  Referentie:271863, 1255528, 1312346, 10.1863, 87431863
  Leverancier:Huismerk
  € 109,00
   (incl. 21 % btw)
Stel een Aflopende Directie in

Volvo ruitenwissermotor

De ruitenwisser motor zijn elektrische motortjes die ervoor zorgt dat de ruitenwissers op de voor- en achterruit in beweging worden gezet. De ruitenwisser motor kan bediend worden door één van de hendels aan het stuur van de auto. De ruitenwissermotor is tevens het auto-onderdeel dat de ruitenwisservloeistof uit het reservoir op uw voor- of achterruit sproeit .

Wanneer ruitenwissermotor vervangen

Als de motor niet inschakelt, wisser werken slechts aan één snelheid of wissers werken niet onderbroken modus. Als ruitenwisser motor kapot gaat, werkt de wisser niet. De wisser is een belangrijk auto onderdeel. Om veiligheidsredenen is het noodzakelijk om de ruitenwisser motor bij defect te vervangen. Om de motor te vervangen, demonteer de oude. Dit is vrij gemakkelijk.

Volvo ruitenwissermotor bestellen

Vind snel de juiste ruitenwissermotor voor uw Volvo in OEM kwaliteit of imitatiekwaliteit en profiteer van de hoge kwaliteit, lage prijzen en snelle en betrouwbare levering van Estate Services. Of u nu voor uw plezier klust aan uw auto, of omdat er echt iets noodzakelijk vervangen moet worden, bij Estate Services bent u altijd aan een vertrouwd adres voor betrouwbare Volvo-onderdelen.