Airco

Airco

Bij Estate Services vindt u de Volvo-onderdelen die u zoekt per categorie gesorteerd; op deze pagina ziet u producten voor de airco. Voor het behoud van uw aircosysteem, wordt geadviseerd om elk jaar de airco te laten controleren op zijn werking. Wilt u iets vervangen, vernieuwen of verbeteren? De Volvo-parts van Estate Services maken het mogelijk!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 115

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Airco en onderhoud

Het is verstandig de airco elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen.
Het aircosysteem wat in een auto gebruikt word bestaat uit diverse componenten. Voor bij de bumper zit de condensor en filter/droger. Op het motorblok zit de airco-compressor gemonteerd. In het kachelhuis zit de airco-verdamper met net daarvoor de expansieklep. Al deze onderdelen zijn verbonden via de aircoleidingen. Er is een hoge druk leiding en een lage druk leiding.

Airco zomer en winter

Voor het gebruik van de airconditioning in de auto verwachten we meestal deze alleen in de zomer te gebruiken. Niets is minder waar. De airco werk ook prima in de winter. De vochtige ramen kunnen goed ontwasemd worden in de koude natte maanden. Dit komt doordat de airco droge lucht de auto in blaast. Is het te koud in de winter, dan zet u daarbij gewoon de kachel aan. Zo blijft de lucht droog en warm.

Airco onderdelen bestellen

U kunt al de betreffende airco onderdelen bestellen in onze webwinkel. Online kunt u altijd op ons rekenen, u bestelt wanneer u dat wilt en wij leveren dan zo snel mogelijk. Of u nu voor uw plezier klust aan uw auto, of omdat er echt iets noodzakelijk vervangen moet worden, bij Estate Services bent u altijd aan een vertrouwd adres voor betrouwbare Volvo-onderdelen.