Koppelingscilinders

Koppelingscilinder voor uw Volvo nodig? Dit onderdeel van het koppelingssysteem zorgt dat de koppeling loskoppelt zodra het koppelingspedaal wordt ingedrukt, zodat er geschakeld kan worden naar de volgende versnelling.
Wanneer de koppelingscilinder niet goed werkt, kunt u niet meer goed koppelen.
Bij Estate-Services snel en makkelijk te bestellen. De meeste direct leverbaar uit voorraad.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 31

Van hoog naar laag sorteren

Volvo koppelingscilinders

De hoofdcilinder maakt onderdeel uit van de hydraulica van de koppeling en is aan één kant via een kabel en een hefboommechanisme met het koppelingspedaal verbonden. De hydraulische leiding aan de andere kant loopt naar de werkcilinder. De werk/hulpcilinder is voor de ontkoppeling verantwoordelijk.

Volvo onderdelen aandrijving

Estate-Services is de online specialist in Volvo-onderdelen. De Volvoparts die u bij ons koopt voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Volvo stelt, wat zeker bij een zo belangrijk proces als de koppeling van uw auto van groot belang is. Bij ons vindt u betrouwbare onderdelen voor uw Volvo.

Defecten van de koppelingshoofdcilinder

Een defecte hoofdcilinder kan op verschillende manieren worden vastgesteld: * geen weerstand van het koppelingspedaal * klokkend of sissend geluid bij het koppelen * olieplekken onder de wagen * moeizaam schakelen en koppelen Een zicht controle kan olielekkage van de hoofdcilinder of een poreuze slang vaststellen. Dit is een ernstig mankement en dient zo snel mogelijk gerepareerd te worden. Dit brengt de verkeersveiligheid in gevaar.

Koppelingscilinders bestellen

U kunt al deze onderdelen bestellen in onze webwinkel. Online kunt u altijd op ons rekenen, u bestelt wanneer u dat wilt en wij leveren dan zo snel mogelijk. Of u nu voor uw plezier klust aan uw auto, of omdat er echt iets noodzakelijk vervangen moet worden, bij Estate Services bent u altijd aan een vertrouwd adres voor betrouwbare Volvo-onderdelen.