Bougiekabelclips

Bougiekabelclips

Bougiekabels zorgen er simpel gezegd voor dat de hoge spanning die in de bobine wordt geproduceerd, naar de bougie kunnen stromen. Bougiekabels zijn dan ook een heel belangrijk onderdeel van de auto, en hebben zoals al gezegd grote invloed op de prestaties van de motor. Daarom is de bevestiging van deze kabels belangrijk. Bougiekabelclips voor u Volvo zijn direct leverbaar en kunt u online bij ons bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Volvo Ontsteking

In de categorie elektra voor uw Volvo bieden we producten aan zoals bougies, bobines, stekkers, rotors, verdeelkappen, onstekingsmodules, sensors, condensators en bougiekabels.

Bougiekabels

Bougiekabels zorgen er simpel gezegd voor dat de hoge spanning die in de bobine wordt geproduceerd, naar de bougie kunnen stromen. De bougievonk bepaalt deze namelijk voor een groot deel, en de bougiekabels hebben hier weer een grote rol in. De kracht van de vonk wordt bepaald door de bougiekabels, die ook weer bepalen hoeveel verlies er optreedt tussen de bobine en de bougie. Een goede set bougiekabels beschikt dan ook over een grote hittebestendigheid en sterke isolatie eigenschappen. Daarnaast moeten ze weerstandsvermogen hebben tegen schommelingen in temperatuur, vochtigheid en trillingen.

Bougiekabels vervangen

Als de bougiekabels niet goed (meer) werken, zult U dit al snel merken. Uw Volvo zal slechter starten (vooral in de winter), minder snel op kunnen trekken, stationair onregelmatig lopen, een hoger brandstofverbruik hebben en een lagere topsnelheid halen. Bougiekabels zijn aan slijtage onderhevig, al gaan ze over het algemeen wel lang mee. Bougiekabels kunt U zelf vervangen. Hier heeft U niet veel voor nodig, behalve natuurlijk voldoende kennis.

Elektronica onderdelen bestellen

Voor al U Volvo-elektronica bent u bij Estate Services op een vertrouwd adres. De elektronica onderdelen voor uw Volvo kunt zijn te bestellen in onze webwinkel. Online kunt u altijd op ons rekenen, u bestelt wanneer u dat wilt en wij leveren dan zo snel mogelijk. Of u nu voor uw plezier klust aan uw auto, of omdat er echt iets noodzakelijk vervangen moet worden, bij Estate Services bent u altijd aan een vertrouwd adres voor betrouwbare Volvo-onderdelen.