Draagarmen

Draagarmen

Onderdelen voor ophanging zoals draagarmen zijn onmisbaar voor de stabiliteit, vering en stevigheid van uw Volvo, dus als ze vervangen moeten worden is het wel zo prettig om die onderdelen snel en met gemak te kunnen bestellen. Estate Services zorgt ervoor dat u die betrouwbare Volvo-onderdelen eenvoudig kunt betrekken uit onze webshop.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 61

Van hoog naar laag sorteren

Wiel ophanging-onderdelen Volvo

Voor het vervangen van juiste wielophanging-onderdelen van uw Volvo kunt u terecht bij Estate Services. Wij hebben ons gespecialiseerd in dit Zweedse automerk en bij ons kunt u dan ook altijd terecht voor een vervangonderdeel in onze webshop.

De wielophanging dient als verbinding tussen de carrosserie van een auto en de wielen. een juiste wielophanging is daarom een must voor uw rijcomfort en de rijveiligheid. Wij begrijpen maar al te goed dat een vervangonderdeel voor uw wiel ophanging geen overbodige luxe is, maar iets dat snel en goed geleverd moet worden. De kennis en ervaring die we bij Estate Services van Volvo-onderdelen hebben zorgt ervoor dat we u ook snel en goed kunnen helpen.

Defecte draagarmen

Defecte draagarmen zijn vaak herkenbaar aan harde rijgeluiden en afwijkend rijgedrag bij het sturen. Versleten rubberen lagers zijn meestal de oorzaak. Breuken in de draagarmen komen ook voor en zijn zeer gevaarlijk. Het is niet het gevolg van reguliere slijtage, maar treden vaak op vanwege materiaalmoeheid. We raden u aan de toestand van de draagarmen regelmatig te onderzoeken.

Motoronderdelen bestellen

We hebben onze webshop onderverdeeld in handige categorieën, zodat u in één oogopslag ziet waar u de onderdelen die u nu nodig heeft zoeken moet. Heeft u toch nog vragen, of heeft u een verzoek? U kunt altijd contact opnemen met Estate Services, wij helpen u dan graag..