EGR

EGR

Op zoek naar een EGR klep voor uw Volvo bij Estate Services bent u op het juiste adres om een EGR klep te bestellen. Online kopen en bestellen via onze webshop.  Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met Estate-Services, wij helpen u en uw Volvo graag vooruit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 29

Van hoog naar laag sorteren

EGR klep voor uw Volvo

De EGR klep is een belangrijk onderdeel van het motorsysteem omdat de EGR klep ervoor zorgt dat er minder stikstofoxide vrijkomt, ook wel stikstofdioxide genoemd of als NOx aangeduid. EGR staat voor Exhaust Gas Recirculation. EGR klep zorgt ervoor dat de NOx uitstoot daalt. Dit zijn schadelijke gassen (voor zowel mens en dier) die uit de auto’s komen worden op deze manier via de EGR klep gereduceerd.

EGR klep defect?

De EGR klep bevindt zich tussen de uitlaat – en inlaatkant van de motor. Alle uitlaatgassen die weer terug het motorblok in worden geleid, komen immers langs deze klep. Uitlaatgas bestaat uit een deel roet, dat voor koolafzetting zorgt aan de klep. Hierdoor raakt de EGR klep vervuild, de klep kan hierdoor niet meer goed open en dicht en kan op den duur geheel vast komt te zitten. Ook de EGR leiding kan hierdoor problemen mee krijgen. Een nieuwe EGR klep of leiding nodig, U bestelt dit snel en zonder bij Estate Services. Het bestelde onderdeel verzenden wij daarna meteen naar uw adres, zodat u er mee aan de slag kunt. Dat is de service van Estate Services.

Volvo-EGR onderdelen bestellen

Volvo-parts vinden is in onze webshop niet moeilijk: u vindt EGR kleppen en andere onderdelen zoals EGR leidingen, pakkingen enz. overzichtelijk bij elkaar. We hebben ze onderverdeeld in handige categorieën, zodat u in één oogopslag ziet waar u de onderdelen die u nu nodig heeft zoeken moet. Heeft u toch nog vragen, of heeft u een verzoek? U kunt altijd contact opnemen met Estate Services, wij helpen u dan graag.