Deur / Raamrubbers

Accessoires voor uw Volvo producten zoals deur en raamdichtingen , sierlijsten, enz bent u bij Estate Services op het juiste adres.

Scheuren van de deurrubbers zijn veel voorkomende defecten. De rubberen afdichting van deuren scheuren en raken beschadigd door hoge temperatuur en veelvuldige temperatuurschommelingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Doel van raam en deurrubbers:

• Waterdicht;
• Geluidsdicht (geluidsisolatie);

Hoe kunt u scheuren in de deurrubbers constateren

U kunt dit gebrek simpel ontdekken door het oppervlak te bekijken. Het oppervlak moet vlak zijn zonder oneffenheden zoals barsten, schade en scheuren. Voor het verhelpen van dit probleem moet de hele deur worden verwijderd.

De reparatie van de deurafdichting verwijdering verschilt per automodel. Wanneer dit onderdeel is gescheurd dringt er vuil, stof en vocht in het passagierscompartiment. Loop de aangrenzende oppervlakken en ook de vloer van uw Volvo na.

Oorzaken van het scheuren van de deurrubbers

De meest algemene oorzaak voor het scheuren van deurrubber is de langdurige blootstelling aan direct zonlicht. De afdichtingen van de deur kunnen ook scheuren als gevolg van: • temperatuurschommelingen; • slechte kwaliteit van de gebruikte materialen; • ondeugdelijke bevestiging.

Hoe kunt u deurrubbers kiezen

Monteer uitsluitend onderdelen van bekende producenten, zoals origineel Volvo producten. Deze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen temperatuurschommelingen en andere invloeden van buitenaf.

Bij estateservices bent u aan het juiste adres. Voor hulp bij het kiezen van de geschikte onderdelen, neem contact met ons op. Het enige wat u hoeft te doen is het model en het bouwjaar door te geven. De voordelige prijzen, regelmatige aanbiedingen en snelle leveringen zullen u tevreden stellen. Estate Services is betrouwbaar, goedkoop en comfortabel!