Koppelingspedaal

Bij een defecte kopppelingspedaal is uw Volvo niet te besturen. Als u te kampen heeft met een defect koppelingspedaal, dan wilt u deze zo snel mogelijk (laten) vervangen. Een nieuw koppelingspedaal  kunt u bij Estate Services kopen. In ons assortiment vindt u geschikte koppelingspedalen vooruw Volvo, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Volvo koppelingspedaal

Een koppelingspedaal wordt gebruikt om te schakelen tussen de verschillende versnellingen. Met het koppelingspedaal druk je het druklager tegen deze veren. Door de hefboomwerking trekt de drukgroep iets terug en komt de koppelingsplaat nét helemaal vrij, waardoor de aandrijving wordt verbroken. Koppeling op, de boel schuift weer in elkaar en de auto rijdt.

Koppelingspedaal defect

Heel vervelend als je koppelingspedaal blijft ‘hangen’, oftewel als het niet terugkomt nadat je het hebt ingetrapt. Met het koppelingspedaal op de bodem kun je immers niet schakelen.

Koppelingspedaal voor uw Volvo bestellen

Estate-Services is de online specialist in Volvo-onderdelen. De Volvoparts die u bij ons koopt voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Volvo stelt, wat zeker bij een zo belangrijk proces als de koppeling van uw auto van groot belang is. Bij ons vindt u betrouwbare onderdelen voor uw Volvo.