Koppelingskabels

Een koppelingskabel is een trekkabel tussen het koppelingspedaal en de hevel aan de versnellingsbak die de koppeling vrij laat komen. Bij veel auto's wordt de koppeling bediend door middel van een koppelingskabel. Snel en eenvoudig te bestellen bij EstateServices...

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Volvo koppelingskabel

Een koppelingskabel is een trekkabel tussen het koppelingspedaal en de hevel aan de versnellingsbak die de koppeling vrij laat komen. Bij veel auto's wordt de koppeling bediend door middel van een koppelingskabel. Indien de bestuurder op het pedaal trapt, komt de koppeling vrij.

Volvo koppelingskabel bediening

Een koppelingskabel kan defect raken. Mogelijke oorzaken:

* Er zijn draden van de streng afgebroken.

* Er zijn 'zware' punten in de bediening.

* De kabel is geknikt.

* De kabel is gebroken.

In de eerste drie gevallen kan er nog sprake zijn van een min of meer functionerende koppeling. In het laatstgenoemde geval werkt de koppeling helemaal niet meer. Een defecte koppelingskabel kan niet worden gerepareerd. Deze moet worden vervangen.

Koppelingskabel bestellen

U kunt al deze onderdelen bestellen in onze webwinkel. Online kunt u altijd op ons rekenen, u bestelt wanneer u dat wilt en wij leveren dan zo snel mogelijk. Of u nu voor uw plezier klust aan uw auto, of omdat er echt iets noodzakelijk vervangen moet worden, bij Estate Services bent u altijd aan een vertrouwd adres voor betrouwbare Volvo-onderdelen.