Spoilers

Spoilers

Één van de eerste dingen die opvallen bij een auto (na de wielen) is een spoiler . Fraai ontworpen in lijn met de stijl van de auto, geeft de spoiler op elegante en sportieve wijze een verlenging van de daklijn. Een discrete achterspoiler die de stijl van de rest van de auto volgt en de sportieve uitstraling versterkt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Volvo spoilers

Een spoiler is een auto-onderdeel dat ertoe dient om de grip en wegligging van een auto te verbeteren. De spoiler verstoort de luchtstroming, zodat de auto met deze stroming een negatieve lift kan genereren, ook wel downforce genoemd. Hierdoor kan de auto een betere wegligging behouden. Spoilers kunnen zich zowel voor als achter op een auto bevinden.

Volvo-accessoires voor het exterieur hebben een praktische toepassing, maar ze hebben natuurlijk ook sierwaarde. Met 'n mooie spoiler kunt u het uiterlijk van uw auto naar uw eigen smaak verbeteren. Hier is meer en meer belangstelling voor. Houd onze webshop goed in de gaten, als we nieuwe onderdelen binnen hebben ziet u dat hier meteen.

Spoilers en toebehoren bestellen

Bij Estate Services kunt u terecht voor alle Volvo-onderdelen die u maar nodig heeft. In de categorie accessoires vindt u van alles en wat u hier vindt kunt u eenvoudig online bestellen. Heeft u vragen of verzoekjes? Neem dat contact met ons op, de mensen van Estate Services helpen u graag verder.