Wissermotoren achter

Wissermotoren achter

De achterklepwissermotor is een elektrische motortje die ervoor zorgt dat de ruitenwisser op de achterruit in beweging worden gezet. De ruitenwisser motor kan bediend worden door één van de hendels aan het stuur van de auto. De ruitenwissermotor is tevens het auto-onderdeel dat de ruitenwisservloeistof uit het reservoir via de sproeier op uw achterruit sproeit. Ruitenwissermotoren vindt u in onze online webshop. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met Estate-Services, wij helpen u en uw Volvo graag vooruit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

Volvo achterklep ruitenwissermotor

De ruitenwisser motor zijn elektrische motortjes die ervoor zorgt dat de ruitenwissers op de voor- en achterruit in beweging worden gezet. De ruitenwisser motor kan bediend worden door één van de hendels aan het stuur van de auto. De ruitenwissermotor is tevens het auto-onderdeel dat de ruitenwisservloeistof uit het reservoir op uw voor- of achterruit sproeit .

Wanneer ruitenwissermotor vervangen

Als de motor niet inschakelt, wisser werken slechts aan één snelheid of wissers werken niet onderbroken modus. Als ruitenwisser motor kapot gaat, werkt de wisser niet. De wisser is een belangrijk auto onderdeel. Om veiligheidsredenen is het noodzakelijk om de ruitenwisser motor bij defect te vervangen. Om de motor te vervangen, demonteer de oude. Dit is vrij gemakkelijk.

Volvo ruitenwissermotor bestellen

Vind snel de juiste ruitenwissermotor voor uw Volvo in OEM kwaliteit of imitatiekwaliteit en profiteer van de hoge kwaliteit, lage prijzen en snelle en betrouwbare levering van Estate Services. Of u nu voor uw plezier klust aan uw auto, of omdat er echt iets noodzakelijk vervangen moet worden, bij Estate Services bent u altijd aan een vertrouwd adres voor betrouwbare Volvo-onderdelen.