Stel een Aflopende Directie in

EN OOK

12% korting op OLIE - en SMEERMIDDELEN

12% op REMBLOKKEN

Demontageauto's

Estate Services is bekend als webshop voor Volvo-onderdelen, maar u kunt bij onze onderneming ook terecht voor Demontage onderdelen. Juist Volvo's, auto's die bekend staan om hun degelijkheid en hun lange levensduur, zijn interessante auto's voor gebruik van gebruikte onderdelen. Tweedehands Volvo onderdelen bieden Volvo-kwaliteit voor een lagere prijs. Bij Estate Services hebben we een voortdurend wisselend aanbod, dus houd onze site in de gaten.

 1. Volvo S60

  Volvo S60

  Art.nummer:S60
  Bouwjaar:2003
  Brandstof:benzine
  Transmissie:Automaat
  Km. Stand:300000 km
  Conditie:Dit betreft een gebruikt product
   
 2. Volvo V70 2001

  Volvo V70 2001

  Art.nummer:v702001antr
  Bouwjaar:2001
  Brandstof:benzine
  Transmissie:automaat
  Km. Stand:280.000 km
  Conditie:Dit betreft een gebruikt product
   
Stel een Aflopende Directie in

Volvo tweedehands

De voornaamste beweegreden om een Volvo onderdelen tweedehands te kopen is toch de prijs. gebruikte onderdelen zijn nu eenmaal goedkoper dan nieuwe . Maar we merken ook dat mensen soms op zoek zijn naar een specifiek onderdeel, Estate Services heeft een neus voor bijzondere modellen, dus ook wie om die reden een Volvo onderdeel zoekt is bij ons aan het goede adres.

Op onze website vindt u een actueel overzicht van onze Volvo demontageauto's. Het aanbod verandert natuurlijk continu, dus het loont om de website regelmatig te bezoeken. U kunt ook altijd contact met ons opnemen als u naar iets specifieks op zoek bent. wij zullen altijd ons best doen om u te helpen vinden wat u zoekt.